1 2 3

MMXIV

2014. január 1., szerda 0 komment
Minden kedves látogatómnak nagyon boldog, vidám, sikerekben gazdag új évet kívánok, írótársaimnak pedig pluszban még makacsul ragaszkodó ihletet, energiát és időt is az alkotáshoz! :)

Talán kissé naiv, ám annál optimistább reményeim szerint pár hónapon belül folytatni tudom a regényt. Hogy miért olyan soká? Nos, mert egyelőre legfeljebb addig jutok el, hogy megnyitom a fájlt, aztán ülök előtte bamba - helyesebben a momentán megszokottnál is bambább - fejszerkezettel, és vagy bezárom, vagy beleolvasok, eszelősen vigyorgok egy sort, aztán vakarom a hajtövemet. Addig is a Netkönyvtár oldalára minden hónapban felkerül egy-egy fejezet.

Késztetésből nincs hiány. A kevés idő és a zombiság az, ami blokkol, de szívós vagyok, mint a kutyagu... bocskortalp, úgyhogy hamarosan reszkess, Lena, mert megkergetlek pár szadista háromajtóssal!


Mindenkinek köszönöm, aki még hisz benne - velem egyetemben - hogy egyszer elkészülök. Hálás vagyok a sok biztatásért, az objektív kritikákért, a tanácsokért, mindenért! Köszönöm, hogy itt vagytok nekem! :)


Végezetül pedig megmutatom, milyen ajándékkal kedveskedett nekem a Netkönyvtár. Készítettek egy borítótervet ajándékba, amit ezúton is köszönök szépen! :) (Képre kattintva megnézhető nagyobban.)
 


Copyright © 2014 Eden Ambré | Sablon: TNB