1 2 3

Ajánló


Eden Ambré - Az ötödik parancs


Egy fiatal, gyógyító képességű lány és egy sorozatgyilkos fiú vesszőfutása pár szadista bérgyilkos, egy fanatikus szekta és a csodákat elfogadni képtelen világ útvesztőjében, ahol senki sem az, akinek látszik, és semmi sem történik véletlenül.

 * * *

Lena első látásra semmiben sem különbözik egy átlagos tizenhét éves diáklánytól. Sőt, kicsit olyan, mint egy szürke egér, ráadásul aszociális. Persze ő csak szeretné, ha emberkerülésének csupán ez lenne az oka. Tudja, hogy hiába is vágyna normális életre, hiszen különleges képessége miatt ez sosem adatik meg. Csak abban bízik, hogy az emberiség egyszer majd elfogadja az olyanok létezését, mint ő, és rábukkan a hozzá hasonlókra.

Vágyálma azonban rémálommá változik, amikor egy kétségbeesett telefonáló könyörgésének eleget téve idegen helyre utazik, ahol eddig teljesen megbízható ösztöne cserbenhagyja. Fejvesztve menekül a rémisztő erő elől, ám az egy nap otthon is utoléri.


Vajon kié ez a furcsa energia? Teljesült volna az egyik kívánsága, és az élet máris egy olyat hajított volna elé, mint ő? Ha így van, miért olyan rettenetes és fenyegető az ereje, és miért akarja az őrületbe kergetni?

A lány hamarosan választ kap a kérdéseire, ám ez újabb és újabb, soha nem sejtett mélységekbe taszítja, talán egyenesen a pokol vérzuhatagos bugyraiba...
 


Copyright © 2014 Eden Ambré | Sablon: TNB