1 2 3

Start!

2013. április 23., kedd 20 komment
Üdvözlök minden kedves látogatót! :) Van már blogom, de nem itt, és mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, úgy döntöttem, hogy szép lassan átköltözöm ide. No persze nincs rá garancia, hogy végre teljesül a vágyam, és építő kritikákat kapok, de a remény hal... meg a lepényhal.
Nem ismerem még ki magam a sablonszerkesztés terén, így egyelőre beérem ezzel az egyszerű, de legalább áttekinthető kinézettel, aztán majd alkotok is valamit.
Beszéljek végre arról is, hogy mit akarok! Éppen egy (mások által thrillernek mondott) korhatáros regényféleségen dolgozom, de egyre gyakrabban és hosszabb időre kerülök alkotói válságba. Nagyon örülnék, ha lennének olyan kedves emberek, akik képesek rá, hogy elolvassák a sületlenségeimet, és véleményt is írjanak hozzá. Objektív kritikát szeretnék kapni, amiből tanulhatok, hiszen bőven van mit, hiszen az írás, mint olyan, folyamatos, sírig tartó tanulás, amit élvezek csinálni. :)
A történetemnek még nincs címe (ezzel mindig is bajban voltam). Egyelőre nem tudok képet mutatni, hogy milyennek is képzelem el a szereplőimet, ám igyekeztem jól elképzelhetően jellemezni őket.
Olvasgattam regényblogokat, és ismét csak gyengeségről számolhatok be: én nem szedtem fejezetekre a sztorit. A könyvben természetesen így van, de némelyik olyan hosszú, hogy nem lenne érdemes egyszerre beszúrni ide, mint egyetlen bejegyzést. A másik blogomban egy szuszra végigolvasható mennyiségeket illesztettem be, de itt kicsit hosszabbakat tervezek. Ezt majd az olvasók véleménye alapján alakítom, ahogy a történetet is átformálom, amennyiben szükség lesz rá.
No, de nem is csépelném tovább a szót, inkább belevágok, és hozom az első, bevezető részt. :)

20 komment:

  • Ebony Morass - Fantom: Epikrizis írta...

    Na szia :)

    Tök hangulatos lettél ( nem mintha eddig nem lettél volna;) )

    Köszi a segítséget :D Kellett nagyon:)

    Ha gondolod találtam egy oldalt , ahol ha kéred a chatfalon , hogy nézzenek rád, megnéznek és még bővebb bejegyzést is írnak az oldaladról ... jó fejnek tűnnek :)

  • Eden Ambré írta...

    Köszi! Igazából egy másik zenét választottam volna, de nem engedte ilyen kicsi lejátszóval. :S

    Szia Sherly! Köszönöm szépen! Persze, hogy nem, sőt hálás vagyok. :) Közben lehet, hogy butát kérdezek, de te Sherly vagy, mint Sherly, vagy Sherly vagy, mint Avellana? :D Csak mert ő is Ben-fan. :D Bocsánat, ha tévedtem. :D

  • Sherly írta...

    Én kérek bocsánatot, mert most látom hogy 2x küldtem üzenetet, ne haragudj! Simán Sherly ( tudom sajna nem jól írja ki) Avellana tesója vagyok XD Még a blogolról ismerlek úgy ahogy :)

  • Eden Ambré írta...

    Ez lett volna a másik tippem. :) Ezer éve nem hallottam felőled, örülök neked! :) Én is kiteszlek máris, még egyszer köszönöm szépen! :D

  • Sherly írta...

    Akkor nem tudtalak követni annyira,de most olvasni foglak!Remélem sok olvasód lesz :D Én is köszi :)

  • Eden Ambré írta...

    Ennek nagyon örülök, és remélem, nem fogod halálra unni magad rajta. :) Igen, ez most valamelyest követhetőbb lesz, mivel hetente tervezek frissíteni a hosszabb bejegyzések miatt. :)
    Nincs mit! ?)

  • Lyra Wyrmfire írta...

    Üdv itt, a Blogspot-on!:D Örülök, hogy átjöttél, így legalább könnyebben kiismerem majd magam én is, mert ehhez a rendszerhez vagyok szokva :D Főleg, hogy ilyen szép lett, még egyszer gratulálok, nekem nagyon tetszik a design *-*
    Meg majd akkor jövök és olvasok, igyekszek valami használható kritikát írni, bár mint tudhatod, nem az erősségem ˇˇ" De igyekszek továbbra is :D Ó, és ha jól látom, akkor az elejétől kezdted el feltenni a regényt, mivel azonban nem tartok túlzottan elől, kaptam most egy potya lehetőséget felzárkózni :D Ki fogom használni, azt megígérhetem *3*

  • Eden Ambré írta...

    Hát itt vagy... *_* Nagyon örülök neked! :) Több oka is van, hogy átjöttem, az ott már igen haldokló dolog volt. :/ Köszönöm szépen a dicséretet! Igyekeztem valami egyszerű kinézetet kreálni, hogy a sablon ne vonja el a figyelmet az írásokról. XD
    Miket beszélsz? Nagyon is hasznos olvasó vagy, rengeteget segítesz, amit nem tudok eléggé megköszönni. ^^ :*
    Nem tudom, meddig jutok el a sztoriban (mármint feltenni), de ha gondolod, kiveszem a blogolosból az átirányítást (mivel az most idehozza, aki oda belép), hogy folytatni tudd, ha szeretnéd, mert ezen a blogon hetente frissítek, így hónapokig kéne várnod, mire odaérek, ahol te abbahagytad. :) Mit mondasz?

  • Lyra Wyrmfire írta...

    Ó, örülök, ha tudok segíteni akkor :D Még ha szerintem nem is túl jól :)

    És köszönöm, hogy visszacsináltad az átirányítást, majd megyek vissza olvasni. És tényleg, a véleményemet akkor írhatom oda? Vagy ide írjam az ottani fejezetekhez/részekhez kapcsolódó véleményemet, hogy ne kelljen két helyre rohangálnod?:D

 


Copyright © 2014 Eden Ambré | Sablon: TNB